Info

RautaBaarin aukioloajat 

Meillä RautaBaarissa Tapola Tammelantorilla palvelu pelaa ja mustaamakkaraa saa jo vaikka heti aamu kahdeksalta! RautaBaarimme on avoinna ma-pe ja arkilauantaisin klo 8-14. Poikkeehan morjestaan!    

Poikkeukselliset aukioloajat

1.1 Uudenvuodenpäivä (suljettu)
6.1 Loppiainen (suljettu)
Pitkäperjantai (suljettu)
2.pääsiäispäivä (ma) (suljettu)
Helatorstai (suljettu)
Juhannusaatto avoinna klo 7-12
Juhannuspäivä (suljettu)
Pyhäinpäivä (suljettu)
6.12 Itsenäisyyspäivä (suljettu)
24.12 Jouluaatto (suljettu)
25.12 Joulupäivä (suljettu)
26.12 Tapaninpäivä (suljettu)

RautaBaari maakunnissa info

RautaBaari Tampere mustamakkara lokki

RautaBaarin sijainti Tammelantorilla

Meille pääsee autolla, julkisilla, kävellen ja pyörällä. Tammelantorin viereen pysähtyvät myös bussi nro 2 ja Itsenäisyydenkadulla (muutama sata metriä torilta) löytyvät useiden kaupungin bussien pysäkit. Alle kilometrin etäisyydeltä löytyvät mm. Rautatieasema, Tamperetalo ja Tampereen Yliopisto.

Saapuminen torille omalla autolla

Torin ympäristössä on runsaasti parkkitilaa katujen varsilla, mutta heinäkuun sesonkiaikana kannattaa varautua hakemaan autolle parkkipaikkaa hieman kauemmin. Torilla on myös useita pyöräparkkeja ja moottoripyörille oma parkkipaikka Pinninkadun varressa.

Avaa Google-maps

Ota yhteyttä

Haluaisitko tilata mustaamakkaraa yksityistilaisuuteesi tai lähettää meille terveisiä tai asiakaspalautetta? Otahan yhteyttä! Emme käsittele sähköposteja päivittäin. Huomioithan sen, jos haluat tilata isomman erän mustaamakkaraa. Kuittaamme aina viestin/tilauksen vastaanotetuksi. Jos et ole saanut vastausviestiä soitathan  040 0719517


    Mustanmakkaran tilaaminenAsiakaspalauteTerveiset ja fanipostiMuu

    Syö edullisemmin

    Tarjoamme uunituoreen mustamakkaran ystäville etukortin. Saat leiman etukorttiisi joka kerta kun ostat vähintään 1kg mustaamakkaraa. Joka kymmenes kilo mustaamakkaraa on ilmainen!

    Etukortin saat haltuusi, kun asioit RautaBaarissa Tapola Tammelantori Tampereella tai RautaBaarissa maakunnissa. Kortti on voimassa vuoden ja käy vain edellämainituissa toimipisteissä. Maakunnissa kiertävän RautaBaarin (Mustamakkara-auton) myyntipisteet ja päivitetyt aikataulut löydät mustamakkara-auto RautaBaari-sivuilta

    RautaBaari etukortti