RautaBaari Tammelantorilla

Mustaamakkaraa ja toritunnelmaa

Tammelantorilla voit aistia, kuinka eri aikakaudet kulkevat rinnakkain. Perinteinen leppoisa toritunnelma yhdistyy nykyaikaisiin mukavuuksiin. Mustamakkaran myyntiä on harjoitettu Tammelantorilla lähes 100 vuotta. Tapolan valmistamaa mustaamakkaraa on myyty toreilla 1950-luvulta lähtien. Näin pitkä Tammelantorin mustamakkarahistoria asettaa meille korkeat vaatimukset sekä tuotteen että asiakaspalvelunkin laadusta. Saamme uunituoretta mustaamakkaraa suoraan Tapolan tehtaalta useita kertoja myyntipäivän aikana.

Olipa sitten tarve pienelle välipalalle tai isommalle paketille, meiltä löytyy se perinteinen, paikallinen herkku, Tapolan Aito uunituore mustamakkara. Tervetuloa meille, RautaBaariin Tammelantorille! Löydät vaunumme helposti Tammelantorilta- samalta paikalta, jossa olemme palvelleet jo vuodesta 1980. Katso aukioloajat täältä.

RautaBaari ruokailutila

Istumapaikkoja  reilusti ja lämmin ruokailutila

RautaBaari iloinen asiakaspalvelu

Iloinen asiakaspalvelu myös englanniksi

RautaBaari lapsille syöttötuoli

Syöttötuoli ja lastenruoan lämmitys onnistuu

RautaBaari wc tammelantorilla

Torilla yleinen WC vaunumme läheisyydessä

Palvelemme asiakkaitamme YMPÄRI VUODEN! Kesäisin ruokailu onnistuu meillä auringonpaisteesta nauttien ja sateen yllättäessä ruokailla voi asiakastilassamme tai avatun katoksen alla. Mustamakkaravaunumme edessä on runsaasti istumatilaa sekä pöytiä. Vaunun päädystä löytyy lämmin asiakastila, talviaikaan sinne on mukava poiketa lounaalle tai välipalalle lumituiskun pyyhkiessä pitkin torin pintaa. Meille on helppo tulla, niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin omalla autolla ja kohtahan se ratikkakin menee läheltä. Parkkitilaa löytyy torin reunoilta. Meiltä löydät ruokailussa tarvittavat aterimet (kertakäyttöisten vaihtoehtona nykyään myös metalliset ruokailuvälineet) sekä lautaset, lautasliinat ja hammastikut. Voimme lämmittää lastenruoan perheen pienimmille ja käsien pesu onnistuu yleisessä wc:ssä torin laidalla.

Hinnasto

Uunituore Tapolan mustamakkara 9,60 €/kg

Hinnasto voimassa RautaBaarissa Tapola Tammelantori Tampereella

Heti syötäväksi

Mustamakkara RautaBaari

Pieni
(small)
3 €

Mustamakkara RautaBaari

Keskikoko
(medium)
4 €

Mustamakkara RautaBaari

Iso
(big)
5,50 €

Muu hinnasto

Puolukkarasia 110 g / 220 g / 330 g 1 € / 2 € / 3 €
Puolukkahillo 9,60 € / kg
Mustamakkaran kastike 300 g 4,50 €
Maito 0,25 l / 0,5 l 0,90 € / 1,30 €
Maitojuoma 1,30 €
Pillimehu 0,80 €
Vesipullo 0,5 l 1,70 €
Juoma 0,33 l / 0,5 l 1,70 € / 2,70 €
Kahvi 1,50 €

Syö edullisemmin

Tarjoamme uunituoreen mustamakkaran ystäville etukortin. Saat leiman etukorttiisi joka kerta kun ostat vähintään 1kg mustaamakkaraa. Joka kymmenes kilo mustaamakkaraa on ilmainen!

Etukortin saat haltuusi, kun asioit RautaBaarissa Tapola Tammelantori Tampereella tai RautaBaarissa maakunnissa. Kortti on voimassa vuoden ja käy vain edellämainituissa toimipisteissä. Maakunnissa kiertävän RautaBaarin (Mustamakkara-auton) myyntipisteet ja päivitetyt aikataulut löydät mustamakkara-auto RautaBaari-sivuilta

RautaBaari etukortti

Tapola Tammelantorin Historia

Mustanmakkaran (verimakkaran myynti) ja Tammelantorin yhteinen historia alkoi jo 1800-luvulla. Torikauppaa Tammelantorilla on tehty jo yli 100 vuotta ja mustaamakkaraa on valmistettu Tampereen seudulla kotikäyttöön jo vuosisatoja. 1920-luvulta lähtien mustaamakkaraa, jota silloin kutsuttiin verimakkaraksi, on valmistettu ammattimaisesti myyntiin.